Auto Schade Herstel

[redirect=http://autoschadebergschenhoek.nl/]

AUTOSCHADE?

 

Een paaltje dat u over het hoofd zag, een glijpartij op een gladde weg, een steentje tegen uw voorruit. Bovendien bestaat er ook een grote kans dat u door een ander wordt aangereden. Autoschade is nooit leuk, maar zelfs in zo’n geval kunt u terugvallen op onze uitstekende schadeservice. In ons ultramoderne Focwa schadeherstelbedrijf Autoschade Bergschenhoek staan 20 medewerkers klaar om uw auto zo efficiënt mogelijk en volgens de richtlijnen van de fabrikant te herstellen. Daarbij gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen. Alleen op deze manier bent u verzekerd dat de kwaliteit en waarde van uw auto blijft . en dat de fabrieksgarantie op de carrosserie behouden blijft.

 

AUTOSCHADE? UW AUTO WEER ALS NIEUW TERUG!

 

Deskundig autoschadeherstel is vakwerk. En maatwerk. Elke schade is weer anders. Daarom dient elke autoschade te worden hersteld door deskundige vakmensen.  Bij Wim Hofman Auto’s bent u niet alleen verzekerd van service, maar ook van deskundigheid. U weet zeker dat ter vervanging uitsluitend originele merk onderdelen worden gebruikt. Alleen op die manier blijft de kwaliteit van uw auto gegarandeerd. Onze medewerkers zijn professioneel en vakkundig, waarbij uiteraard volgens de ARBO-voorschriften wordt gewerkt en we het milieu zoveel mogelijk ontzien.

 

RUITREPARATIE

 

Ook voor een ster of barst in uw voorruit kunt u terecht bij Wim Hofman Auto’s Uiteraard helpen wij ook met het invullen van de juiste gegevens voor uw verzekeraar. U staat er wellicht niet bij stil, maar de ruiten zijn een belangrijk onderdeel van uw Auto. Ze zijn vaak voorzien van geïntegreerde antennes, verwarmingsdraden of regensensoren. Maar dat niet alleen, ze vormen ook een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Een beschadiging kan dus de veiligheid van uw Auto verminderen.

 

STEENSLAG, UITDEUKEN, PARKEERSCHADE, ETC.

 

Hoe zuinig u ook op uw auto bent, er ontstaan altijd kleine beschadigingen. Schades die klein maar vaak kostbaar zijn. Bij Wim Hofman Auto’s kunt u dergelijke kleine schades snel en voordelig herstellen. Een steentje tegen uw voorruit, een scheur of brandgaatje in de bekleding, een deuk in het portier. Allemaal kleine schades die u irriteren, maar die u vaak niet laat repareren. En dat is zonde, want met de huidige technieken is dit vakkundig te herstellen. Tegen een zeer gunstig tarief.

Personenwagens

Werkplaatsafspraak

U kunt online direct een werkplaatsafspraak maken bij één van onze vestigingen.


Afspraak maken